lifeandliving.dk

Blog

Den har topplacering her hjemme

Viste du at hudkræft/modermærkekræft har topplacering i kræft statistikken her hjemme?   Påsken er lige rundt hjørnet og forhåbentlig solrig, for mange er det tiden med aktiviteter i haven. Så for dig og din huds skyld håber jeg du har sørget for at have...

Nashi Argan Hårpleje

Savner du Nashi Argan Hårpleje i webshoppen?Det gør jeg også.Men der er en udvej da jeg stadig sælger Nashi i salonen, så du skal bare kontakte mig når du mangler nogle produkter, så finder vi ud af det.Sagen er den at jeg pludselig fik vide fra Nashi Italien at jeg...

Er du en af dem?

Er du en af dem? Er du en af dem som jeg ser gang på gang at influencers springer let og elegant over, når de skal demonstrere hudplejeprodukter, at de kun renser og bruger diverse produkter på selve ansigtet (Som du ser på første billede) Området foran ørerne 1 og...

Er du en af dem?

Er du en af dem? Er du en af dem som jeg ser gang på gang at influencers...

Balder og Lår

Er dine balder og lår klar til bikini sæsonen? Nyhed fra Environ Skin Care til...

Den har topplacering her hjemme

Den har topplacering her hjemme

Viste du at hudkræft/modermærkekræft har topplacering i kræft statistikken her hjemme?   Påsken er lige rundt hjørnet og forhåbentlig solrig, for mange er det tiden med aktiviteter i haven. Så for dig og din huds skyld håber jeg du har sørget for at have...

Nashi Argan Hårpleje

Nashi Argan Hårpleje

Savner du Nashi Argan Hårpleje i webshoppen?Det gør jeg også.Men der er en udvej da jeg stadig sælger Nashi i salonen, så du skal bare kontakte mig når du mangler nogle produkter, så finder vi ud af det.Sagen er den at jeg pludselig fik vide fra Nashi Italien at jeg...

Er du en af dem?

Er du en af dem?

Er du en af dem? Er du en af dem som jeg ser gang på gang at influencers springer let og elegant over, når de skal demonstrere hudplejeprodukter, at de kun renser og bruger diverse produkter på selve ansigtet (Som du ser på første billede) Området foran ørerne 1 og...

Balder og Lår

Er dine balder og lår klar til bikini sæsonen? Nyhed fra Environ Skin Care til dine balder og lår. Tri-Complex Contouring Creme, en ny innovativ creme designet til at forbedre udseende på kroppen. Den virker opstrammende og er effektiv mod cellulite/appelsinhud. Kan...

Viste du at blåt lys speeder op aldringsprocessen på din hud?

Vi ønsker vel alle at have en smuk hud og at den holder sig ung længst mulig Men vi udsætter huden daglig for forureninger så som mobiltelefon, tablet, computer eller TV.  Det vil sige at din hud konstant udsættes for høje niveauer af stress. Skadelige virkninger af...

Hvad gør solen ved dig og din hud

Hvad gør solen ved dig og din hud

Jeg elsker sol og varme, men hvad gør solen ved dig og din hud ?🌞 Det er nok mange som er enig med mig i at sommeren med varme er dejlig, det giver os mere energi, mere friskluft da vi opholder os mere udenfor, vi bliver mere aktiv og så får vi bygget op vores...

Kontakt

mail@lifeandliving.dk
tlf: 23402827

Følg

 

474636990581155