Da jeg er modstander af solarium og den nedbrydende virkning på huden, har jeg gennem årenes løb prøvet et hav af selvbrunere, (skal siges at jeg har svært ved at blive brun af den naturlige sol, og jeg hader at ligge og stege i solen, men vil godt have en fin brun farve) Mange af de selvbrunere jeg har prøvet har været OK, men har altid syntes det har været svært og få farven påført jævnt og se naturlig ud..men nu har jeg fundet den 🙂
Og hvordan virker så denne fantastiske selvbruner
Det er DHA (naturlig sukkerstof), der giver den brune farve. Vita Liberata benytter DHA fra økologiske
sukkerroer. Ved at kigge på stjernerne på æskerne, kan du se hvor meget DHA produktet indeholder, og dermed hvor mørk selvbruneren udvikler sig. 1 stjerne lys – 5% DHA – 2 stjerner medium – 7% DHA – 3 stjerner mørk – 10% DHA. Farven holder i 4-6 dage alt afhængig af livsstil-/bade-, kropspleje- og sportsvaner.
Pentavitin — Pentavitin er et fugtkompleks, der binder sig til keratinen i huden for at holde hudens fugtniveau i balance. Tør hud mangler fugt i det øverste hudlag, og her går Pentavitin fugtkompleks ind og gør en forskel. Pentavitin`s sammensætning ligner et naturlig kulhydratkomplex, som er i det øverste hudlag, og indeholder naturlige ekstrakter af Yam, Ylang Ylang, Granatæble, silke og tang. Med Pentavitin fugtkompleks holder farven længere, ligger flottere på huden og aftager naturligt.
Vita Liberata har vundet flere priser og kan varmt anbefales.

Se mere om Vita Liberata her

Kan købes her