lifeandliving.dk

Om Mig

Din hud er i centrum her hos Cassiopeia. Har du problemer med huden, kan jeg hjælpe dig til at normalisere huden, gøre den stærkere og mere robust.

Om det så er acne, acnear, perioral dermatitis, rosacea, uren, tør, fedtet hud, sart hud, udglatning af rynker og opstramning af slap hud. Alle disse hudtilstande kan afhjælpes med den rigtige behandling og hjemmepleje.

Du får behandling med nok en af verdens mest anerkendte A-vitamin produkter Environ, udviklet af plastikkirurg Dr. Des Fernandes, som har vundet flere priser for hans produkter.

Du er velkommen til at henvende dig hvis du ønsker råd og vejledning til din hudpleje. Da Environ er et biomedicinsk hudplejeprodukt, skal du rådføres med hvad der passer til din hud og hvordan du bruger det.

Du kan se alle produkter i SHOPPEN

Hvem er så jeg

Mit navn er Kirsti, det vil sige at det er jeg døbt, men da jeg er lidt over til det alternativet har jeg fået ændret navnet ved en numerolog, så på papiret hedder jeg Kristine.
Jeg kommer fra Hammerfest som er verdens nordligste by i Norge. Jeg er 65 år og har boed i Danmark i 40 år.
Jeg har 4 børn og 7 børnebørn. Jeg har 30 års erfaring med egen hudplejeklinik, og i den tid hjulpet mange til at komme af med forskellige hudproblemer.

Jeg har fra barnsben interesseret mig for hud og hårpleje, og var kun 11 år da jeg begyndte som husets frisør, hvor jeg klippede og permanentet familien.
Da jeg som 13 årig begyndte at bruge makeup og pleje min hud, fik jeg vide af min far, at inden jeg var 20 år kom jeg til at ligne et gammelt rynket æble "smil" man viste ikke bedre den gang..

I dag er det nok for de fleste ganske almindelig at bruge hudpleje, rense og beskytte sin hud. Og for at bevare en pæn hud, er det lige så vigtig at rense og pleje huden, som det er at børste tænder. Det kræver vedligehold at opretholde både pæne tænder og en pæn hud.

Hvad siger kunderne

Ingerlise

Jeg var den heldige vinder af julekonkurrencen 😀. En fantastiske oplevelse og utrolig godt resultat, med meget glattere hud, tydelig forandring. En behandling man kun kan blive afhængig af. Mine omgivelser har også kommenterer at min hud så mere glat ud. Kan både med behandlingen og resultatet give dig 5 stjerner. Tak for en fantastisk oplevelse 😀😀😀

Liona 

Jeg havde fået et gavekort til luxus ansigtsbehandling, og bestilte tid ved Kirsti hos Cassiopeia. � og sikken en skøn og afslappende behandling jeg fik. Jeg fik Kirstis faglige vejledning til hvad der er bedst for min hud og hvordan jeg skal pleje den hjemme. Kirsti er også en meget rar og behagelig person, så hun får de bedste anbefalinger her fra mig.

Jane 

Jeg var så heldig at vinde behandling hos Kirsti�� sikken en flot og lækker behandling jeg fik. Man skal lede længe efter en med så meget faglig viden. ( og bløde hænder)� skynd dig at bestille en tid til selv forkælelse, det er så afslappende. Har bestilt min næste tid! Glæder mig allerede

Aneta

Jeg har været til Luxus ansigtsbehandling hos Cassiopeia �� Det var en rigtig lækker  og dejlig oplevelse, som jeg virkelig vil anbefale. Jeg fik masser af information og anbefalinger om min hud af Kirsti, samt rabatkort og prøver på produkter.

Kristina

En rigtig behagelig og afslappende oplevelse. Kirsti har kunden i fokus og giver god råd undervejs i behandlingen, samt fortæller hvilken effekt diverse trin i behandlingen har.
De varmeste anbefalinger herfra!

Heidi

Netop hjemvendt fra en fantastisk oplevelse. En lækker ansigtsbehandling i dejlige omgivelser. Selvforkælelse, når det er bedst
Kan varmt anbefales

Ann

Mange tak for endnu en skøn behandling Kirsti. Så dejlig en oplevelse at lægge sit ansigt i dine kyndige hænder og bare lade roen og velvære indfinde sig. De varmeste anbefalinger herfra

Firmaoplysning

Cassiopeia-Life&Living
Irisparken 21
7430 Ikast
tlf: 23402827
mail: kirsti.cassiopeia@gmail.com

Åbningstider

Tirsdag: 12.00 - 18.30
Onsdag: 12.00 - 18.30
Og ellers efter aftale.
Ring 23402827 for aftale om anden tid.
Bestil tid ved at klikke på linket til venstre

Anti-Pollution maske
474636990581155