Er du en af dem?

Er du en af dem som jeg ser gang på gang at influencers springer let og elegant over, når de skal demonstrere hudplejeprodukter, at de kun renser og bruger diverse produkter på selve ansigtet (Som du ser på første billede)

Området foran ørerne 1 og halsen 2 hører med til ansigtet når du laver din hudplejerutine. For det første dannes der urenheder også der, for det andet kan du risikere at huden på de områder ældes hurtigere end selve ansiget, og husk hårgrænser, der dannes også urenheder og rester fra din MakeUp. Det er på halsen alderen viser sig først, så sørg for at pleje den lige så meget som du plejer dit ansigt.

Vil du det bedste for din hud?

Er det vigtig at du får renset din hud hver aften. Udefra forurening, UV lys, Blåt lys, vejr og vind virker oxiderende og ødelæggende på vores celler. Det kan sammenlignes med jern som ligger ubeskyttet udendørs og ruster, det er en form for oxidering og derfor ruster jernet. Så derfor er det vigtig at du får renset huden og tilføre gode antioxidanter som dine serum og creme indeholder.
Alle disse gode ingredienser finder du i Environs produkter
Vi går også imod en koldere tid nu og centralvarme indendørs som virker udtørrende på huden, så for at opretholde en sund hud uden problemer, er det vigtig at din hud får hvad den har behov for. Husk du beskytter din hud på kroppen med tøj men ansigtet er ubeskyttet mod forurening, vejr og vind.

Er du i tvivl hvordan du bedst passer på din hud er du velkommen til at kontakte mig 

 

474636990581155