lifeandliving.dk

Teenage behandling Acne/Uren hud

En hudtilstand som acne, kan virke psykisk og socialt hæmmende for dig der har det. Du har måske prøvet alt syntes du, uden resultat og spild af penge. Jeg arbejder med biomedicinsk hudpleje, som giver et sikkert, stabilt resultat og reducerer arvæv. Der findes dog en acneform acne vulgaris, som er en betændelse der har spredt sig til blodbanen, og i værste tilfælde behandles medicinsk. Men da denne form for behandling går hårdt ud over dine organer, anbefales der først og fremmest at gå slavisk ind for at ændre kosten over til en A-vitamin kost. Dette har vist sig at slemme tilfælde af acne er bleven helbredt.

Perioral Dermatitis

 

Perioral dermatitis er en hudsygdom som viser sig som udslet rundt munden og næsen. Det er et udslet med knopper, skældannelse og forhøjning af huden. Der er inflamation i huden, men ikke nødvendigvis kronisk.

Derkan være flere årsdager til denne hudtilstand, men følgende er under mistanke: Stresshormonet kortison svækker hudens imunforsvar – Binyrebarhormoncreme – medicin – graviditet udløser en højere produktion af det kvindelige kønshormon, østrogen og progesteron –  sol danner frie  radikaler i huden,som nedbryder hudens byggesten og kosmetiske produkter.

Det giver ro på denne hudtilstand når huden får hvad der er mest naturlig for den, så som syrearter, vitaminer og mineraler som huden selv indeholder

 

 

Rosacea Ansigtsbehandling

Efterhånden er Rosacea en almindelig hudsygdom, som ses hos kvinder ml. 30 – 60 år. Det er en inflamatorisk i huden i ansigtet med små røde knopper eller betændelse.

Rosacea findes i flere stadier. Præ Rosacea – rødmen ved fysisk aktivitet, varme drikke, frost og varme. 2. Udvidede, sprængte blodkar, let kløe og tørhed kan forekomme. 3. Foruden rødme og udvidede blodårer vil det være udslet i form af hævelse og acnelignende udbrud, betændelse kan forekomme, huden føles brænende og stikkende.

En sjælden rosacea type er Rhinophyma, en uregelmæssig forstørrelse af næsen, hvor huden fortykkes og får et klumplignende udseende. Denne er genetisk og rammer mest mænd.

 

Focus Care Clarity+

Focus Care Clarity+ serie, er udviklet til Acne, uren og fedtet hud. den indeholder Salicylsyre som er den mest effektive og skånsomme måde at bekæmpe urenheder på, med mindst gener for huden og anbefales også af hudlæger.

Focus Care Clarity+virker let peelende og bakterie bekæmpende. Salisylsyren trænger ned i porerne, renser og opløser betændelse og tilstopning. Serien indeholde også råmælk som virker beroligende og helende.

Du finder disse produkter her i shoppen

 

Kontakt

23402827 mail@lifeandliving.dk

Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

 

Adresse

Irisparken 21,
7430 Ikast

Følg Mig her

Har du spørgsmål så send mig en mail

474636990581155