lifeandliving.dk
Vi ønsker vel alle at have en smuk hud og at den holder sig ung længst mulig

Men vi udsætter huden daglig for forureninger så som mobiltelefon, tablet, computer eller TV.  Det vil sige at din hud konstant udsættes for høje niveauer af stress. Skadelige virkninger af mange indendørs og udendørs forurenende stoffer, så som cigaretrøg, biler, partikler, tungmetaller, skadelige kemikalier og andre forureninger i kombination med  ultraviolet (UV) Blåt lys og infrarød bestråling. Disse er alle kendt for at fremkalde oxidativ stress og en destruktiv kæde af frie radikaler og det er videnskabeligt bevist, at de forårsager betydelig skade på huden. Dette fører til øget tegn på hudfølsomhed, for tidlig ældning af huden, misfarvning af huden, tørhed, trist og grå hud.

 

Dr. Des Fernandes har udviklet to nye innovative produkter der beskytter din hud mod forureninger så som Blåt Lys

Anti-Pollution

                                         Anti-Pollution Spriz                                                 

Dette lette, usynlige åndbare skjold giver fuldstændig beskyttelse mod de skadelige virkninger af pollution, hvilket efterlader huden roligere og ser sundere ud.

Anti-Pollution Masque

Denne multifunktionelle maske, formuleret med japansk trækul og specielle botaniske stoffer, hjælper med at absorbere urenheder i forureningen og efterlader huden glat, hydreret og genoplivet.

Hvad er blåt lys

I dagens tidsalder er vi i stigende grad afhængige af teknologi. Det er kendt, at digitale apparater som mobiltelefoner, bærbare computere, tv og tablets udsender blåt lys (også refereret til høj synlig energi), som videnskabelige undersøgelser har vist at resultere i øget oxidativ stress, ujævn hudfarve, mørke pletter og øget følsomhed blandt andre hudforhold.

Blå lysstråler er en del af det synlige lysspektrum (ikke at forveksle med UVA- eller UVB-stråler), og hver dag udsættes vi for blåt lys gennem sollys, lyspærer og digitale skærme. Vi kender de skadelige virkninger af UVA- og UVB-stråling, men i nyere undersøgelser viser forskning, at synligt lys også har potentialet til at skade huden.

Hvordan kan du beskytte din hud mod Blåt Lys

Huden indeholder naturligt antioxidanter som E-vitamin, og disse bliver hurtigt beskadiget og udtømt, når de udsættes for angreb af frie radikaler som et resultat af udsættelse for UV-lys, lysblåt lys og andre miljømæssige faktorer såsom forurening.

Påfør essentielle næringsstoffer i huden

Påfør huden essentielle næringsstoffer og antioxidanter såsom C-vitamin og viatmin E, det hjælper med at reducere de skadelige virkninger af blåt lys. Og kost rig på antioxidanter kan også være effektiv.

Solbeskyttelse hver dag

Ved at anvende solcreme daglig kan du hjælpe med at beskytte din hud mod skadelige UVA- og UVB-stråler, men huden har brug for yderligere antioxidanter kombineret bredspektret solbeskyttelse for at reducere de skadelige virkninger af frie radikaler. Environs RAD Antioxidant solcreme er en bredspektret solbeskyttelsescreme indeholdende solfiltre og reflektorer for at give en solbeskyttelsesfaktor på 15. Denne solcreme indeholder også de essentielle antioxidanter, der er nødvendige for forbedret beskyttelse mod miljøstressorer.

Øg dine antioxidanter

Environs Focus Care Comfort + Anti Oxidant Gel er beriget med vitaminer og en række kraftfulde antioxidanter, herunder Betacaroten C-vitamin og E. Påfør den inden din A-vitamin fugtighedscreme, så din hud føles beskyttet og ser sundere ud. Environ Focus Care Comfort Antioxidant Gel kan introduceres på ethvert trin i vitamin STEP UP SYSTEM

 

 

 

 

 

474636990581155