lifeandliving.dk

Jeg elsker sol og varme, men hvad gør solen ved dig og din hud ?🌞

Det er nok mange som er enig med mig i at sommeren med varme er dejlig, det giver os mere energi, mere friskluft da vi opholder os mere udenfor, vi bliver mere aktiv og så får vi bygget op vores D-vitamin.

solbade

Men jeg er ingen soldyrker.
Jeg har ikke tålmodighed til at ligge og branke min krop i solen, og der er nok godt nok, for selv om solen er dejlig ved vi jo også hvor skadelig den er, så jeg render rundt med mine hvide stænger og skal jeg noget, så er det godt der findes selvbruner 😘

Pigmentpletter, rynker og hudkræft.
Selv om solen er dejlig, så er den vores hud`s værste fiende. Den kan give os hudkræft, pigmentpletter og rynker.  Pigmentpletter kan komme af at du på et tidspunkt har været solskoldet (dine celler er som en computer, den husker de skader som den blev udsat for, for mange mange år siden) så har du været solskoldet som barn, kan pigmentpletterne vise sig når du er blevet voksen. De kan også kommer under graviditet, brug af p-piller og anden medicin, SÅ derfor er det vigtig at du husker din SOLBESKYTTELSE.

Rynker: solen ødelægger dine celler, nedbryder dit collagen, fremkalder rynker, dehydrerer din hud og skaber frie radikaler i din hud. Frie radikaler er noget der ødelægger og nedbryder DNA i dine friske celler. Og ja, de skadelige UV stråler trænger også igennem i overskyet vejr.

 

UV stråler

Hvad er forskellen på UV-A og UV-B stråler? 

UV-A stråler trænger helt ned i underhuden og skader/ødelægger vores DNA , er årsag til for tidlig ældning og i værste fald give hudkræft. Og da UV-A stråler trænger igennem skyerne er det lige så vigtig at beskytte din hud både når solen skinder og i overskyet vejr. 

UV-B stråler er dem der brænder huden og er årsagen til at vi bliver brun og bliver solskoldet, de trænger ned til læderhuden. De aktiverer vores melanin i huden som egentlig er en form for forsvarsmekanisme til at beskytte, og altså ikke for at du skal se lækker brun ud.

 

Dr. Des Fernandes

Dr. Des Fernandes plastikkirurg og forsker, var udsat for at miste flere unge klienter med hudkræft og sat sig for at han ville begynde at forske årsagen til dette. Han kom frem til at huden var i underskud af A-vitamin og antioxidanter som eks. E -vitamin og C – vitamin. 

Starten på ENVIRON: Derfor gik han i gang med at udvikle det kosmetisk medicinske hudplejeprodukt som er sprængfyldt med antioxidanter og specielt A -vitamin, som han er pioner indenfor. For at bygge huden langsomt op til at blive sund og robust udviklede han STEP-UP systemet med A-vitamin, hvor man langsomt tilvændte huden til at klare stærkere og stærkere A-vitamin.

 

Environ solcreme

Solbeskyttelse – Environ`s solcreme indeholder en SPF factor 15. Så vil du måske sige ” er det nok”? Ja for udenom kemisk solbeskyttelses filter, indeholder hans solcreme en stor mængde antioxidanter som også er med til at beskytte huden mod skadelige stråler. Jo højere solfactor jo flere kemiske stoffer bliver tilført huden 

RAD SPF 15 er til en normal/tør/sensibel hud. Kan bruges til børn fra 6 mdr. alder. Ved solbadning påføres ca hver 2-3 time. Beskytter mod skadelige stråler.

Alpha Day Lotion SPF 15 er til en voksen eller fedtede hudtyper, såvel som til problemhud. 

Så – for at holde din hud sund, robust og godt beskyttet – sørg for godt med antioxidanter og solbeskyttelse – Du kan læse mere om produkterne i shoppen

 

474636990581155