lifeandliving.dk

Det tror jeg de fleste svarer JA til. Men hvis jeg spørger dig om du renser din hud hver aften inden du går i seng, så har jeg erfaret at der er rigtig mange der siger NEJ.

Hvorfor er nu det så vigtig tænker du måske

environ skin care

Du kan sammenligne det at du ikke børster tænder med at ikke rense huden. Tænderne bliver fyldt med plak og bliver grimme hvis de ikke bliver børstet (det vil du nok ikke risikere) Det samme sker med huden hvis den ikke bliver renset.
Hver dag udsættes den for forurening, partikler, støv og snavs der hvirvler rundt i luften, stråler fra computer, tørt indeklima, vejr og vind, m.m. Alt dette sætter sig i dine porer, det virker nedbrydende din hud og kan være årsag til at problemer opstår, huden ældes hurtigere og bliver trist og grå at se på.

Så siger du måske, men jeg har ingen problemer så jeg behøver ikke at rense min hud hver dag.
Hvis du vil undgå problemer, og at huden ikke skal ældes for tidlig, men istedet ønsker en sund velplejet hud med glød, op i en høj alder, så er det bare med at komme i gang.
Og jeg lover, du vil både se, føle og mærke en forskel.

Hvad har så huden behov for.
Din krop beskytter du med tøj, dit ansigt er åbent, modtagelig og udsat for vejr og vind. Det har brug for beskyttelse, vitaminer, mineraler, proteiner, antioxidanter og fugt. Du kan læse mere om hudens behov her

474636990581155