Balder og Lår

Balder og Lår

Er dine balder og lår klar til bikini sæsonen? Nyhed fra Environ Skin Care til dine balder og lår. Tri-Complex Contouring Creme, en ny innovativ creme designet til at forbedre udseende på kroppen. Den virker opstrammende og er effektiv mod cellulite/appelsinhud. Kan...

Hvad gør solen ved dig og din hud

Hvad gør solen ved dig og din hud

Jeg elsker sol og varme, men hvad gør solen ved dig og din hud ?🌞 Det er nok mange som er enig med mig i at sommeren med varme er dejlig, det giver os mere energi, mere friskluft da vi opholder os mere udenfor, vi bliver mere aktiv og så får vi bygget op vores...

A – Vitamin kan ændre din hud

af | mar 8, 2018 | Hudpleje, Environ | 0 Kommentarer

A-vitamin er født til at være hudvitamin, fordi det har alt at gøre med vækst og fornyelse af huden.

A-vitamin opbygger collagen og elastin, reparerer cellerne og giver stærkere barriere med glattere overflade. I hudpleje anvendes forskellige retinoider som omdannes til A-vitaminsyre i huden. 

Environ Skin EssentiA  er bygget op på et Step Up System hvor A-vitamin kombineres med C og E vitamin samt peptider. Dette bygger huden langsomt op til at klare de stærkere A-vitaminer, uden at give reaktioner som rødme, afskalling og irriteret hud.

Vi bliver født med huden sprængfyldt med A-vitamin. Efterhånden som årene går og vi bliver ældre, taber vi mere og mere A-vitamin fra huden og ekstra i menupausen. A-vitamin er det eneste vitamin der er dokumenteret og så kraftfuld at det kan reparere og påvirke cellernes opførsel. Populært kaldes det ” hudens strygejerns vitamin”

Forståelsen af A-vitamin kan godt være lidt forvirrende, da der er mange af slagsen. Den stærkeste er A-vitaminsyre creme som er et lægemiddel, der speeder op cellerne i lynfart, med bivirkninger som tør, skælende og rød hud, og bliver sensitiv over for solen.

Efter A-vitaminsyren kommer Retinol i styrken, denne omdannes til A-vitaminsyre i huden (ret smart) men giver ikke de samme bivirkninger som A-vitaminsyren som er på recept.

Environ step-up system er bygget op på Retinol og A-vitamin. Med step-up systemet bygges huden op lige så langsomt på en sund og forsvarlig måde. Resultatet er at du får en sund, mere robust hud med en styrket forsvarsmekanisme. Environs produkter indeholder de højst lovlige koncentrationer af vitaminer og antioxidanter som er lovlig indenfor kosmetik. Antioxidanter er lige vigtige indvendig som udvendig og de er med til at beskytte huden mod skadelige UVA og UVB ståler.