Environ Skin Care

Verdens ypperste Step Up A – Vitamin brand, som holder mere end det lover.

Skin EssentiA er sydafrikansk biomedicinsk hudpleje produkter, udviklet af plastikkirurg og forsker indenfor hudens kemi og behov, Dr. Desmon Fernandes.

Det er hudpleje med højeffektive indgredienser som antioxidanter, peptider og værdifulde vitaminer som er enestående på verdensplan.

Environ Skin Care er i stand til at behandle og løse hudproblemer. Der ligger mere end 20 års udvikling og forskning på medicinsk og klinisk kosmetisk område. Environ er baseret på videnskabelige studier og er af højste kvalitet og sikkerhed.

Alle produkter bliver regelmæssigt kontrolleret af tre uafhængigt autoriserede kontrollerende instanser indenfor biokemi, mikrobiologi og vitaminforskning. Environ har den højste produktkvalitet som overholder internationale ISO retningslinjer og er godkendet af det prestige Swiss Vitamin Institute.

Environ Skin Care giver dig en sund og strålende hud

Om Environ

Videnskabelig hudpleje der gør en forskel

Environ Skin Care tilbyder et full-line sortiment af hudpleje produkter, både til ansigt, sol og kropspleje samt et sortiment af dermarollere til skin needling. Alle baseret på forskning samt udvilking i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højkoncentreret A & C vitamin.

Environ adskiller sig fra andre A-vitamin serier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren i gennem 8 niveauer af A-vitamin.

Filosofi

Environ`s filosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur. Produkterne i Environ`s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd.

Man starter med

Man starter med den laveste dosis A-vitamin for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter øges styrken med A-vitamin, step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Derudover markedsfører Environ kosmetiske Dermarollere/Skin neeling til både hjemme og proffesionelt brug.

Produkter af højste kvalitet

Environ anvender udelukkende ingredienser af højste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendig. Alle produkter i Environs hudplejeserie testes kun af frivillige forsøgspersoner.

Antioxidanter

Environ`s filosofi er brug af aktive ingredienser til den aktive koncentration. Envidere gør Environ brug af nogle meget interessante og meget anderledes antioxidanter, som kommer fra Rooibos og Honningte busken. Den effekt som disse typer af te og resveraltrol har på lysning og regulering af hudtonen, er ligeledes yderst karakteristiske kvaliteter for Environs produkter.

Stil dit spørgsmål her så svarer jeg dig personligt

Dr. Des Fernandes

Dr. Des Fernandes, der af Insigna anerkendes som en af verdens ti bedste kirurger indefor kosmetisk, plastik – og rekonstruktionskirurgi. Han var den første medicinske ekspert, der introducerede A – vitamin og antioxidanter i effektive doser i sin første kosmetiske hudplejeserie. Denne serie etablerede Environ som en frontløber og et førende navn indefor hudpleje, en position som stadig kendetegner Environ.

Forskningsresultater

Hans forskningsresultater på området er dokumenteret i adskillige lægevidenskabelige tidsskrifter. Dr. Fernandes fastslog, at fremtidens hudplejeprodukter burde indeholde tilstækkelige mængder A – vitamin, C – vitamin og antioxidanter, for at beskytte huden mod de ultraviolette strålers skadelige effekt og påvirkningerne fra det moderne livs stress.

Specialist i rekonstruktionskirurgi

Han dimitterede MB.B. ch. fra Witwaersrand – Universitetet i Johannesburg. Oprindelig havde han planlagt en karriere som hjertekirurg, men ændrede retning og blev specialist inden for kosmetisk, plastik – og rekonstruktionskirurgi.
Udover stor erfaring fra forskellige hospitaler i England, arbejdede han i 1973 også sammen med professor Christiaan Barnard, den verdens kendte sydafrikanske hjertekirurg, der som den første i verden udførte en hjertetransplantation.

Medforfatter på medicinske publikationer indenfor plastikkirurgi.

Dr. Fernandes har skrevet adskillige afhandlinger og været medforfatter på medicinske publikationer omhandlende forskellige procedurer indenfor plastikkirurgi. For nylig udvidede han sin forskning indenfor hudens sundhed og pleje samt foryngelse ved brug af vitamin berigede hudplejeprodukter og metoder til forbedret indtrængning – særlig gennem skin needling, for at stimulere collagenet i huden.

Swiss Vitamin Institute

Swiss Vitamin Institutte

Environ Skin Care produkter er godkendt af Swiss Vitamin Institutte, for at kontrollere og sikre at produkterne indeholder den angivne mængde af vitaminer, deres stabilitet og produktets holdbarhed. Forbrugeren får et kvalitets produkt, der er fremstillet og emballeret i overensstemmelse med skærpede betingelser for at beskytte vitaminerne.

Udøver forskning af de forskellige vitamin indhold i mænd og kvinder

Swiss Vitamin Institute som blev grundlagt i 1931, ligger i Lausanne og det blev etableret med det formål at udøve forskning af de forskellige naturlige vitamin indhold i mænd og kvinder, og fastsætte det “normale” vitaminindhold, som kræves for at bevare sunde vitamin niveauer i kroppen hvad enten det drejer sig om hud, kropsfunktioner, næring osv.

De første hudplejeprodukter

Environ var de første hudplejeprodukter i Sydafrika, som opnåede godkendelse fra Swiss Vitamin Institute

 

Firmaoplysning

Cassiopeia-Life&Living
Irisparken 21
7430 Ikast
tlf: 23402827
mail: kirsti.cassiopeia@gmail.com

Åbningstider

Tirsdag: 12.00 - 18.30
Onsdag: 12.00 - 18.30
Og ellers efter aftale.
Ring 23402827 for aftale om anden tid.
Bestil tid ved at klikke på linket til venstre

Blog

 

 

 

Anti-Pollution maske