Balder og Lår

Balder og Lår

Er dine balder og lår klar til bikini sæsonen? Nyhed fra Environ Skin Care til dine balder og lår. Tri-Complex Contouring Creme, en ny innovativ creme designet til at forbedre udseende på kroppen. Den virker opstrammende og er effektiv mod cellulite/appelsinhud. Kan...

Hvad gør solen ved dig og din hud

Hvad gør solen ved dig og din hud

Jeg elsker sol og varme, men hvad gør solen ved dig og din hud ?🌞 Det er nok mange som er enig med mig i at sommeren med varme er dejlig, det giver os mere energi, mere friskluft da vi opholder os mere udenfor, vi bliver mere aktiv og så får vi bygget op vores...

øjne

Farvning af Bryn og vipper giver dit ansigt mere udtryk

af | jul 7, 2020 | Behandlinger, Hudpleje, vipper og bryn | 0 Kommentarer

Farvning af vipper og bryn

Er du en af dem der ikke bruger Make-Up?

Har du ikke fra naturen mørke vipper og bryn, så fortvivl ikke. Det kan klares med en permanet farve som holder i ca 1½ -2 måneder.

Farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn tager ca 1 time. Du får et mere friskt udseende og du vil føle dig vel tilpas med et mere markeret udtryk.

Lash Lift

Er du utilfreds med dit naturlige buk på vipperne, så har du mulighed for at få lavet et permanent vippebuk samtidigt med du får farvet vipper og bryn. Vippebuk holder i 6 – 8 uger. Du slipper for at daglig bruge vippebukker som slider på dine vipper.

Her kan du bestille og se priser

Du finder mig her på Instagram