Online Butik

Her kan du i ro og mage bestille dine varer alle døgnets 24 timer.
Finder du ikke hvad du er ude efter, er du velkommen til at kontakte mig.
Er varen ikke på lager kan du stadig bestille den, det tager bare et par ekstra dage inden du får varen.
God fornøjelse og på gensyn.
Environ sælges udelukkende gennem udvalgte hudplejeklinikker der har gennemgået undervisning og træning i Environ Skin Care. Har du ikke brugt Environ før, så kontakt mig på tlf. sms. mail eller ved kontaktformularen. Environ`s højaktive A-Vitamin serie, kræver professionel vejledning i henhold til at få de rigtige perodukter til din hud. Har du brugt Environ og ved hvilke produkter der passer til din hud, så er du velkommen til at bestille dit produkt. Ved køb over kr 800,- sendes varerne fragtfrit

Kontakt

EssentiA Skin Care

Vitaminbaseret hudpleje for synlige, langsigtede resultater.
EssentiA er basislinjen, bestående af ansigt og kropspleje produkter til hverdagsbrug, med virkningsfulde A – C og E vitaminer samt antioxianter

Specialist Skin Care

En serie der er formuleret til at levere hudforyngende fordele. Ved at tilføre denne specifikke serie til din daglige A-vitamin Step Up System, kan du forvente at se synlige forbedringer af fine linjer og rynker. Huden vil opnå en mere spændstig og opstrammet kontur.

Focus Care Radiance+

Denne serie har focus på pigmentforandringer, og er med til at fremme en mere jævn og strålende hudtone. Reducerer og eliminerer optagelsen  af melanin i huden, og er med til at styrke huden imod solskader.

Environ Body

Environ ser kroppen som en del af hudplejen og mener , at den er lige så vigtig som ansigtet. Af denne grund har Environ skabt en separat serie til kroppen, som er resultatet i et førsteklasses hudplejemærke, som plejer fra top til tå. Serien indeholder en række produkter som er beriget med antioxidanter og vitaminer, for at give liv til huden. Alle kropsplejeprodukter er formuleret, så de virker i synergi og effektivt fugter huden og fremmer et sundt, stålende og udglattende udseende. 

Environ Sun Care

Environ Sun Care produktserien omfatter solplejeprodukter som beskytter huden mod UVA og UVB  – stråler. Sun Care produktserien indeholder avancerede ingredienser, som virker i synergi og medvirker til at yde en bredt spektret solbeskyttelse af huden, inde, under og efter soleksponering. Vigtige antioxidanter som hjælper til at reducere hudens følsomhed overfor udefrakommende påvirkninger, og ingredienser som er kendt for at fugte huden, er valt til denne produktserie. 

Dermaroller – Needling

Environ Kosmetisk Needling, som anvendes lokalt, intensiverer effektivt virkningen af Environ`s produkter. De er lette at anvende og bruges forbehandling af mindre og større områder. Formålet med needling er at skabe micro-huller i stratum corneum, som hurtig kan hele. Det kræves kun 0,01 til 0,02 mm. Det vil sige 10 – 20% nålens længde for at skabe hullerne som derfor lukkes kort tid efter behandlingen. Med en nålelængde på 0,1 er der slet ingen ubehag ved brug. Environ Cosmetic Roll-CIT, Focus-CIT, Body Roll-CIT og Gold Roll-CIT er designet til at forstærke og styrke hudens fremtoning. Roll-CIT er den første af sin slags på markedet, og er udviklet og designet af plastikkirurg Dr. Des Fernandes

 

Even More Makeup

Denne Make-Up serie indeholder fugtgivende essentielle ingredienser, antioxidanter og E-vitamin. Environ Skin-Care`s nyeste pleje består af Cover+ Concealers og Hydra+ Foundation, som tilbyder en let og jævn dækning der efterlader huden med en utrolig flot glød og “finish”

Cover+ Concealer

Giver en fløjlsblød let og jævn dækning, som virker opløftende og opfriskende på synlige problematikker, mørke skygger og hævede omgivelser. Fås i 4 forskellige farver. 

Hårprodukter Vippeserum m.m.

Her finder du gode miljøvenlige produkter til dit hår Fra Nashi Argan, Rostede og Keune, såsom shampoo, setting og styling produkter. Du finder også Øjenvippe serum og andre gode ting.

Gavekort

Har du svert ved at finde en gave til en du holder af, så er det gavekort altid en kærkommen gave. Finder du ikke her hvad du er ude efter, er du velkommen til at kontakte mig, så finder vi frem til det rigtige

Firmaoplysning

Cassiopeia-Life&Living
Irisparken 21
7430 Ikast
tlf: 23402827
mail: kirsti.cassiopeia@gmail.com

Åbningstider

Tirsdag: 12.00 - 18.30
Onsdag: 12.00 - 18.30
Og ellers efter aftale.
Ring 23402827 for aftale om anden tid.
Bestil tid ved at klikke på linket til venstre

Blog

 

 

 

Anti-Pollution maske
474636990581155