Mesoestetic – Mesoèclat antiage behandling

Mesoéclat® Pack – behandling med øjeblikkelig opstrammende og anitage effekt.     

mesoeclat_pack

[maxbutton id=”6″]

Effektiv Rynkereduktion på under 1 time..

Mesoeclat rynkebehandlingBehandlingen på billedet, er efter en enkel behandling

Den absolut bedste behandling til dig der ikke er til Botox eller kirurgi
Fantastisk til løft og udglatning af rynker, virker sammentrækkende på grov hud, samt til en lidt kedelig hud som trænger til en kikstart. anbefales til slap, rynket hud med ujævn hudtone. Til ansigt, hals og decollete.   

Mesoeclate kan anvendes som en enkel behandling eller som en kur.                                 Mesoeclate er en klinisk behandling og kan ikke sammenlignes med en klassisk behandling med frugtsyre.

Mesoeclate er ikke behagelig på samme måde som en klassisk ansigtsbehandling. Din hud vil skalle efter nogle dage, og den periode kan være lidt træls, men til gengæld får du en fantastisk hud allerede efter 1 uge. Træthedstegn, rynker og porer er tydelig formindsket og glattet ud. Poser ved øjnene er strammet op og huden fremstår klar og silkeblød.

Mesoeclate metoden består af:

Mesoeclate Solution:

En opløsning indeholder flere peelinger som i kombination har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Denne peel sørger for at de øverste døde keratiniserede celler løsner sig fra hudoverfladen. Dermed bliver huden mindre grov, porerne mindskes og rynkerne glattes ud.

Brugen af dette produkt gør, at ampullernes indholdsstoffer bliver optaget meget mere effektivt.

Mesoeclate ampuller:

Chokterapi for huden. Indeholder meget aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende virkning.

Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkelig spændstig, fast og fuld af vitalitet. Den reparerer skader i bindevævet og forstærker hudens struktur, så der dannes et holdbart resultat.

Specialcreme til hjemmebrug, morgen og aften er nødvendig. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser som forbedrer hudens kulør, opstrammer og forstærker kollagen. Bruges morgen og aften sammen med en specialreparerende creme og sunblock.

Behandling i klinikken:

  • Konsulation, hudanalyse og billede
  • Huden renses
  • Peeling påføres
  • Ampul påføres – huden vil prikke, brænde og stikke – og vifte bruges
  • Varme 5 min – ikke længere ubehag
  • Skøn, stærkt fugtbindende maske påføres, og du slapper af
  • Sunblock spf 50

Du må ikke gå i sol, tage sauna, gå i svømmehal eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Hvad sker der – kan ske de efterfølgende dage:

Huden skal have ro til at skifte ham. Den vil blive meget stram, skaller og kan være lidt rød. Det er en god idè at få behandlingen på en onsdag, så foregår det meste af skallingen til weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Dette skyldes de døde hudceller som huden er ved at skille sig af med. Pigmentpletter kan blive mørkere under afskallingen, dette betyder bare at du får en sidegevinst i at de bliver lysere når afskallingen er over.

I nogle tilfælde kan der opstå en let hudafskrabning, men bliv ikke forskrækket, dette KAN forkomme men vil hele op i løbet af ganske få dage. HUSK også at påføre Fast Skin Repair og solcreme over hudafskrabningen – UNDLAD Mesoeclat cremen.

Hvis du IKKE har ovenstående reaktion, skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes at huden er sat godt til med døde keratiniserede celler som lige skal løsnes.

Hvad kan jeg gøre:

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskallingen eller for at få huscellerne af. Brug de udleverede creme og hav tålmodighed- der sker noget nyt for hver dag.

Efter 4 – 5 dage kan du bruge en vaskeklud og rubbe forsigtig på huden, men træk ikke i dem.

Nogen skaller mest første gang og andre mest anden gang, der er ingen regler for dette. Kom evt. ind efter en speciel ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

Er Mesoeclat behandlingen sikker:

Ja, dette produkt er lavet af et af verdens førende forsknings steder indenfor biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE og godkendelses nummer, og du kan være sikker på at behandlingen bliver udført korrekt.

[maxbutton id=”6″]

Pris for en enkeltstående behandling    kr. 950,-

Special creme (3 stk) nok til hele behandlingsforløbet  kr. 1.600,-

Pris kur – 3 behandlinger  kr. 2.600,-