Kender du det, når du er presset og har en deadline, må der bare ikke gå kludder i det?

Og du kan tro, jeg så ikke lige så glad ud som pigen på billedet.

Men tilbage om det længere nede.

Først vil jeg høre om du har styr på din base (din hud) Vi er jo kommet ind i de kolde vinter måneder, kulde og blæst er noget huden reagerer på og bliver mere skrøbelig. Huden bliver mere dehydreret (tør) irriteret og rød. For at undgå disse gener på din hud, er det vigtig at du har en god rense og pleje rutine med din hud. Så her er det en god idè at tilføre din hud creme med gode fedtstoffer i, som for eksempel Environ Super Moisturiser som beskytter og Environ Colostrum Gel som virker meget beroligende på din hud,
med disse går du kulden i møde med god beskyttelse.
Husk, kroppen beskytter du jo med tøj, men ansigtet er åbent og modtagelig.

Så tilbage til det der ikke måtte ske

Jeg er jo typen som kan og vil selv (dem kender du nok)

Jeg laver selv min hjemmeside, og da jeg nu skal genåbne klinikken efter godt 1 års fravær (den historie har du fået i nyhedsmail) har jeg købt et nyt tema til min hjemmeside, så den skal laves helt fra bunden igen.

Og alt er nyt for mig så der er mange timers arbejde for at sætte mig ind i tingene.

GYS, pludselig kan jeg ikke logge ind og redigere, og jeg har dedline d 1. december.

Det sker selvfølgelig en weekend så jeg kan ikke få hjælp fra min support.

HELDIGVIS er der grupper på FB hvor jeg kan gå ind og få hjælp, men der var meget frem og tilbage inden problemet blev løst.

Puha, for at gøre en lang historie kort, så nu er jeg glad igen, og kan fortsætte min opbygning af siden.

Den er åben så du kan gå ind og kigge på den nu, men den er ikke helt færdig.

Glæd dig til næste Nyhedsmail, for der kommer mange gode Juletilbud fra Environ Skin EssentiA.

Og så bliver der åbningstilbud hvor du får . 50% på behandlinger Du kan også følge med på min Facebook side.

Du kan gå ind her på BOOKING og smug kigge på priser. Her står der normal priser så kan du jo selv se hvad tilbudsprisen bliver.

Følg med på min Facebook side. Her vil der blive slået op når der er afbestilling på behandlinger, så er det først til møllen og du får din behandling til – 50%  (gælder ikke alle behandlinger)

Du må hà en dejlig dag.

Kh Kirsti