Er du træt af dine korte,tynde og lyse vipper?

Måske mangler du det halve af dit bryn – eller godt kunne tænke dig nogle kraftigere hår?

Vippeserum

Vippeserum

Nu er løsningen her! og tilmed til en pris alle kan overkomme.

Ecuri Cosmetics lancerer nu to super produkter til henholdsvis brynene og øjenvipperne, og du kan på få måneder opnå fantastiske resultater.

På få uger opnår du garanteret super resultat. Vipperne bliver ikke kun længere, men de bliver også tykkere og mørkere samt buerne bliver endnu mere runde og flotte. Selv ikke funktionelle hårsække vækkes til live og nye hår genopstår. Og tillige behøver du ikke og slippe en formue for at erhverve dig dette vippeserum. Det koster kun 398,-

Jeg har selv testet den og jeg må sige den VIRKER. Mine vipper er blevet meget længere og har fået en flot bue opad. Jeg har før brugt vippetang for at give mine vipper en bue opad, med det behøver jeg ikke mere. Jeg har aldrig haft så flotte vipper som jeg har nu 🙂

Du finder den her i shoppen

Tilmeld dig Nyhedsmail og få 20% på din første bestilling i shoppen

Samtidig får du som en af de første vide når der er nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig Nyhedsmailen

Tilmeld dig Nyhedsmail og få 20% på din første bestilling i shoppen

Mange tak for din tilmelding. Husk at checke din spammappe for at bekræfte din tilmelding. I morgen får du en mail med et kodeord du skal bruge for at opnå de 20%. Dejlig dag til dig De bedste hilsner Kirsti